Zoeken
  • Paul van Zijp

Van Duivenboden Interieur Haarlem

Alweer een succes! Mijn lamp Model 44 Oak is vanaf nu te koop bij van Duivenboden Interieur op de Gedempte Oude Gracht. Superblij dat ik hier de kans krijg mijn werk te laten zien!

17 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

October 31 and November 1 Special Offers Kunstlijn!

Normally I exhibit from the center, but this year with the Kunstlijn cancelled I will be open on Saturday October 31 and Sunday November 1 at my own atelier in Haarlemmerliede. You are welcome to visi

Galerie nu iedere zaterdag open!

Al een tijdje ben ik lekker aan het werk in mijn atelier. Je kunt me daar vaak dagelijks bezoeken. Vanaf heden is mijn vaste openingstijd iedere zaterdag van 12 tot 17 uur! Kom gezellig eens langs. De

2020

2020 is the beginning of a new decade. Mine has started with a whole new adventure. I ended my job in the hospital at the end of last year. I thank all my wonderful collegues at the Spaarne Gasthuis f

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com

  • Facebook App Icon
  • Twitter App Icon
  • Google+ App Icon