top of page

Projecten

Hieronder een aantal van mijn gerealiseerde opdrachten.
Het is mogelijk een meubel, een kunstobject te laten ontwerpen en op maat voor u te laten maken.
Tevens kan een bestaande tafel aangepast worden. Wellicht is weggooien van de tafel van uw moeder zonde en past hij niet in uw eigen interieur. Ik ga hem verzagen, verkleinen, schuren, weer verlijmen en zo aanpassen dat de oude tafel een geheel nieuwe vorm en uitstraling krijgt en zo een waardig aandenken blijft aan uw familielid. Neem gerust contact op over de mogelijkheden.


 

Tafelverbreding 67 naar 90cm
Tafelverbreding 67 naar 90cm

In dit tafelblad is een nieuw stuk tussen geplaatst. Met mijn geometrisch handschrift en de nieuwe koloniale beits heeft deze tafel weer een compleet nieuwe look!

press to zoom
Lepelrek oud eiken
Lepelrek oud eiken

In opdracht ontworpen en uitgevoerd lepelrek in oud eiken.

press to zoom
Table-to-Table-1
Table-to-Table-1

Deze ovalen tafel is gemaakt uit een rechthoekige boerentafel. 140x80cm, in de bijenwas.

press to zoom
Statafel glas op wijnton
Statafel glas op wijnton

In opdracht deze statafel ontworpen op bestaande wijnton. Hardhout frame met glasfuse techniek bovenblad.

press to zoom
1/3

Mijn eerste Table-to-Table project is bij toeval ontstaan. Een vriendin van mij uit Haarlem vroeg of ik van haar bestaande rechthoekige tafel een ovalen tafel kon maken. Dit bleek minder makkelijk dan gedacht, maar als ontwerper denk je niet in problemen. Zo heb ik mijn geometrische handschrift in het blad verwerkt en van de restanten een bijzettafel gemaakt. Hieronder het resultaat. Een vergelijkbaar project waarbij een vierkanten eettafel kleiner is gemaakt en uit het reststuk is de bijzettafel gemaakt is ook hierboven te zien 

bottom of page