top of page
Zoeken
  • Paul van Zijp

Expositie Fort Liebrug 2 en 3 april 2022

Op zaterdag 2 en zondag 3 april exposeren Barbara Kooij en Paul van Zijp in Fort Liebrug, Liedeweg 9p 2065AH Haarlemmerliede. Van 11 tot 17 uur bent U van harte welkom.


Barbara Kooij en Paul van Zijp laten op deze fascinerende locatie nieuw werk zien. Barbara maakt de volgende stap in haar werk met perspectieven uitgevoerd in opgespannen leer. Paul laat voor het eerst in zijn beeldhouwwerk van gerecycled hout een aantal abstracte gezichten zien.


Beide ontwerpers met de Koninklijke Academie in Den Haag als achtergrond zijn veelzijdige kunstenaars.

Barbara maakte o.a. Wearable Art, maar is nu de abstracte kant opgegaan. Haar voorliefde voor perspectieven en leer heeft ze weten te vertalen naar bijzondere kunstwerken. Stukjes leer zijn gesneden, genaaid en weer opgespannen in een houten frame en geven een 3d beeld in het 2d vlak waarbij de perspectieflijnen het garen zijn die de figuren op zijn plaats houden.

Paul heeft zich het laatste jaar meer toegelegd op het beeldhouwen. Eerst stelt hij het materiaal samen uit onder andere gebruikt hout en oude tafelbladen. Waar hij zich eerst heel comfortabel voelde bij de ei- en kei-vormen laat hij op de expositie een aantal abstracte gezichten zien.


In fort Liebrug heeft Paul van Zijp al enige tijd zijn atelier. Nu laten we in meerdere ruimten ons laatste werk zien. U bent van harte welkom om ons te ontmoeten en ons werk te bewonderen.


www.barbarakooij.nl

www.paulvanzijp.nl4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Het is zover. De eerste nieuwsbrief van Barbara Kooij en Paul van Zijp is online. Hier gaat perpectieve kunst en geometrische kunst samenkomen. Wij zijn van plan om je iedere twee maanden op de hoogte

Op zaterdag 6 en zondag 7 november is er weer Kunstlijn Haarlem. Samen met mijn goede vriendin en ontwerper Barbara Kooij exposeren wij op onze fantastische locatie aan het Spaarne 29f. Tussen 11 en 1

Mijn atelier is vanaf komende vrijdag 30 april 14 uur weer open voor vrij bezoek! Daar ben ik ontzettend blij mee. Na vier maanden mag het bord weer aan de deur en aan de weg. Kom gerust langs om te k

bottom of page