top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverPaul van Zijp

Expositie Fort Liebrug 2 en 3 april 2022

Op zaterdag 2 en zondag 3 april exposeren Barbara Kooij en Paul van Zijp in Fort Liebrug, Liedeweg 9p 2065AH Haarlemmerliede. Van 11 tot 17 uur bent U van harte welkom.


Barbara Kooij en Paul van Zijp laten op deze fascinerende locatie nieuw werk zien. Barbara maakt de volgende stap in haar werk met perspectieven uitgevoerd in opgespannen leer. Paul laat voor het eerst in zijn beeldhouwwerk van gerecycled hout een aantal abstracte gezichten zien.


Beide ontwerpers met de Koninklijke Academie in Den Haag als achtergrond zijn veelzijdige kunstenaars.

Barbara maakte o.a. Wearable Art, maar is nu de abstracte kant opgegaan. Haar voorliefde voor perspectieven en leer heeft ze weten te vertalen naar bijzondere kunstwerken. Stukjes leer zijn gesneden, genaaid en weer opgespannen in een houten frame en geven een 3d beeld in het 2d vlak waarbij de perspectieflijnen het garen zijn die de figuren op zijn plaats houden.

Paul heeft zich het laatste jaar meer toegelegd op het beeldhouwen. Eerst stelt hij het materiaal samen uit onder andere gebruikt hout en oude tafelbladen. Waar hij zich eerst heel comfortabel voelde bij de ei- en kei-vormen laat hij op de expositie een aantal abstracte gezichten zien.


In fort Liebrug heeft Paul van Zijp al enige tijd zijn atelier. Nu laten we in meerdere ruimten ons laatste werk zien. U bent van harte welkom om ons te ontmoeten en ons werk te bewonderen.
13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Minimal Interventions

Samen met conceptueel beeldenmaker Floris Hurts en perspectief kunstenaar Barbara Kooij exposeer ik tot en met 11 juni 2023 in de Zocher Lounge in Bloemendaal. Dit prachtige kerkje is een aantal jaar

Van tafelblad tot persoonlijk aandenken...

Als je een kunstwerk voor de eerste keer ziet weet je eigenlijk niet welk verhaal erachter zit, hoe het is ontstaan of wat de kunstenaar beweegt om dit te creëren. Ik hou ervan als de kijker zijn eig

Expo in Kunstcentrum Haarlem!

Vanaf begin dit jaar 2023 is een divers aanbod van mijn werk te zien, aan te schaffen en te leen bij het Kunstcentrum Haarlem. Momenteel staat mijn nieuwe lamp, kleine tafels en abstract werk in de et

Comentários


bottom of page