Zoeken
  • Paul van Zijp

Ik ben weer open!

Mijn atelier is vanaf komende vrijdag 30 april 14 uur weer open voor vrij bezoek! Daar ben ik ontzettend blij mee. Na vier maanden mag het bord weer aan de deur en aan de weg. Kom gerust langs om te kijken wat er nieuw is in de collectie. De koffie is altijd klaar. Hopelijk tot ziens!

5 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

October 31 and November 1 Special Offers Kunstlijn!

Normally I exhibit from the center, but this year with the Kunstlijn cancelled I will be open on Saturday October 31 and Sunday November 1 at my own atelier in Haarlemmerliede. You are welcome to visi

Galerie nu iedere zaterdag open!

Al een tijdje ben ik lekker aan het werk in mijn atelier. Je kunt me daar vaak dagelijks bezoeken. Vanaf heden is mijn vaste openingstijd iedere zaterdag van 12 tot 17 uur! Kom gezellig eens langs. De

Van Duivenboden Interieur Haarlem

Alweer een succes! Mijn lamp Model 44 Oak is vanaf nu te koop bij van Duivenboden Interieur op de Gedempte Oude Gracht. Superblij dat ik hier de kans krijg mijn werk te laten zien!